Connect with us

stoplekto

ΑΣ Δραπετσώνας – Άρης Αμφιάλης 1-2

Published

on

Στο 91’ ο Άρης Αμφιάλης κατάφερε να πάρει τη νίκη  μέσα στη Δραπετσώνα επί του ΑΣ με 2-1 σε ένα ιδιαίτερα δραματικό παιχνίδι . Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής Ορφανός έδωσε τρία πέναλτι στους γηπεδούχους οι οποίοι αξιοποίησαν μόνο το ένα!

Στο 72’ ο Βασίου ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Άρη και το πέναλτι που καταλογίστηκε απέκρουσε ο Χατζημαρινάκης.

Οι Αμφιαλιώτες  άνοιξαν το σκορ στο 75΄με τον Αποστολάκη,. Στο 82’ σε ανατροπή του Ζιούπα από τον Αλευρομάγειρα ,  καταλογίστηκε νέο πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Άρη που  πήρε αμέσως και δεύτερη κίτρινη επειδή αποκάλεσε «τυφλό»  τον διαιτητή. Την «εσχάτη των ποινών » εκτέλεσε ο Νίνος στέλνοντας την μπάλα άουτ..

Τρίτο πέναλτι για τους Δραπετσωνίτες στο 88’ σε ανατροπή του Μαραγκού  από τον Θεολόγου . Το εκτέλεσε ο Βασίου που αυτή τη φορά βρήκε στόχο και ισοφάρισε .

Όμως ο Άρης δεν είπε την « τελευταία του λέξη» . Με γκολ του Κανταρά στις καθυστερήσεις ( 91’) πήρε μια μεγάλη νίκη .

Από τον διαιτητή Ορφανό έχουν παράπονα οι νικητές.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Μπελαβράκης, Γεροππαναγιώτης, Δοξακόπουλος, Πολυχρονιάδης, Μήλας, Σπυρόπουλος, Βασίου, Νίνος, Σιδηρόπουλος( 76’ Μαραγκός) , Ζιούπα( 89’ Παπαγεωργίου), Μπαϊράμης.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Χατζημαρινάκης, Κουδουνάκος, Κανταράς, Αλευρονμάγειρας, Μηνόγιαννης, Βιδάλης, Σπύρου, Καλτσάς, Μπουριζάνι( 80’ Γιαλελής) Θεολόγου , Μπάιρας ( 70’ Αποστολάκης )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply