Connect with us

Uncategorized

Ασωνίτης: “Με έπεισε ο πρόεδρος με τη θέληση του”

Published

on

Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον Φωστήρα Ηλιούπολης και έδειξε ότι και στις δύσκολες καταστάσεις έχει τις τάσεις του αρχηγού βγαίνοντας μπροστά για το καλό της ομάδας.

Αρκετά χρόνια αργότερα, πήρε τη δύσκολη απόφαση να κουνήσει μαντίλι από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να αγωνιστεί για λογαριασμό ενός συλλόγου που δείχνει ότι σιγά-σιγά με τη νέα του διοίκηση, να κάνει βήματα προόδου έχοντας στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ασωνίτη, όπου, επέλεξε την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Με κύρια στοιχεία τις ηγετικές του ικανότητες στην γραμμή της οπισθοφυλακής, το δυναμισμό και την εμπειρία του, είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Γιάννη Γαζή.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το νέο απόκτημα του Παλαιού Φαλήρου που δεν δίστασε να αναφερθεί και στη νέα σελίδα που παρουσιάστηκε στην καριέρα του και στην προηγούμενη του ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Πως πήρες την απόφαση μετά από τόσα χρόνια να αποχωρήσεις από το Φωστήρα;

Ήθελα μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα. Είχα ανάγκη από ένα καινούριο κίνητρο. Πιστεύω θα μου κάνει καλό και θα ανανεωθώ.

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες το Παλαιό Φάληρο;

Γνωρίζω ότι το Φάληρο είναι μια σοβαρή ομάδα με φιλοδοξίες και ότι γίνεται σωστή δουλειά.

-Η προσέγγιση από πλευράς προέδρου του Παλαιού Φαλήρου έπαιξε ρόλο;

Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που από ότι κατάλαβα του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα από την αρχή.

-Ποιες πληροφορίες έχεις συγκεντρώσει για τη νέα σου ομάδα;

Ότι είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους σαν σύλλογο και υπάρχει οργάνωση, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο.

-Προσωπικές φιλοδοξίες;

Να κάνω μια γεμάτη και καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς.

Τι σημαίνει για τον Βασίλη Ασωνίτη το κεφάλαιο “Φωστήρας Ηλιούπολης”;

Ο Φωστήρας είναι μια ομάδα που με συνδέουν μαζί της πολλά πράγματα, επαγγελματικά και συναισθηματικά. Ήταν δύσκολη η απόφαση μου να αποχωρήσω από αυτό τον σύλλογο που είχα τόσο αφοσιωθεί. Έμεινα πέντε χρονια για συναισθηματικούς λόγους. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που δεν έχεις να δώσεις κάτι άλλο.  Γι αυτό πήραν την απόφαση να κάνω κάτι διαφορετικό.