Connect with us

slideshow

Ασταμάτητος και στα Μέγαρα ο Μανδραϊκός

Βύζας- Μανδραϊκός 0-2

Published

on

 

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο ο Βύζας ανέτοιμος για μια ακόμα φορά γνώρισε την ήττα στα Μέγαρα από τον Μανδραικό με 0-2.

 

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη θέλουν ακόμα πολύ δουλειά αφού δεν έχουν βρει τα πατήματά τους. Δεν παρουσίασαν κάτι καλό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ούτως ώστε να είναι πανέτοιμοι.

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Τέλη Πιστόλη παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο και έδειξε πιο έτοιμο και θα παίξει σπουδαίο ρόλο στο πρωτάθλημα και αναμένεται να είναι το φαβορί για άνοδο στην Γ’Εθνική.

Για την ιστορία τα τέρματα του Μανδραικού σημείωσαν ο Αλημπάς στο 37′ με απευθείας φάουλ απο 25 μ, και ο Παυλίδης στο 89”

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παστρωμάς

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς, Πλάτανος, Γκούμας, Χριστοφιλέας, Αρκουμάνης, Πέτρου, Μωυσίδης, Στρατάκης, Γεωργακόπουλος Ανδ.,Μακρόπουλος, Γεωργακόπουλος Αθ.

Αγωνίστηκαν και οι: Μιχελής,Μητρογιάννης,Λίτσης,Μουστάκης,Ολισαντέμπε,Παγώνης,Φραγκής,Ρούσσος,Νταντάμης,Μίχας,Μειντής,Παυλής,Ροβίθης,Ρωμαίδης,Σταμέλος Βλάχος.Δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Σανόκο,Ουαταρά.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Τέλης Πιστόλης): Τζουραμάνης,Παπουτσής,Μαρκάκης,Χειμωνίδης,Χέλης,Ζουραβλιόβ,Ραπτόπουλος,Αλημπάς,Αράπογλου,Τουρνάς,Πετρόβ.

Αγωνίστηκαν και οι:

Τσουκαλάς,Φώσκολος,Λιοσάτος,Παυλίδης,Κάτσος,Δήμος,Πλαβούκος,Γεωργιάδης Ηρ., Γεωργιάδης Π.,Μειμαρίδης,Τσορτανίδης,Κωνσταντινίδης

 

***Τον αγώνα παρακολούθησαν 300 περίπου φίλαθλοι. ***Ο αγώνας έγινε κάτω απο αφόρητη ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. ***Παρόντες ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας Αντώνης Ρόκκας, ο προπονητής Γιάννης Μπότσης, ο Χρήστος Παπασπύρου απο την ΕΠΣΔΑ ο Κώστας Διολέτης, ο Γιάννης Στάθης, ο Γιώργος Τσάκαλος, ο Γιώργος Κάπουας κ.α.

***Την Τετάρτη ο Βύζας θα αγωνιστεί στον Πύργο με τον Πανηλειακό, ενώ ο Μανδραικός το προσεχές Σάββατο θα παίξει στην Ελευσίνα με τον Αστέρα Μαγούλας.

Επιμέλεια:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply