Connect with us

stoplekto

Ασταμάτητα τα Πετράλωνα, 4-0 τον Τριφυλλιακό

Published

on

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τα Πετράλωνα που επικράτησαν σχετικά εύκολα με 4-0 του Τριφυλλιακού στο γήπεδο των Μελισσίων. Τέσσερις διαφορετικοί «δράστες» και όμορφο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Χρήστου Κιούρκου που πλασαρίστηκε δεύτερη έχοντας 34 πόντους, στο -4 από την πρωτοπόρο Τερψιθέα και τώρα βρίσκεται στην… αναμονή για την εκτός έδρας δοκιμασία της Αρμενικής κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Αντίθετα, το συγκρότημα του Γιώργου Κατσαρού «γυρίζει» σελίδα και συνεχίζει, ώστε να μαζέψει πόντους και να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή. Για την ώρα, αριθμεί 17 βαθμούς στην 11η θέση του τρίτου ομίλου.

Τα δυο γρήγορα γκολ των Χελιώτη και Ρόκο έβαλαν ισχυρές βάσεις για το «διπλό» και ανάγκασαν τους φίλους που βρέθηκαν στις εξέδρες να χειροκροτήσουν. Στο 6’ το σουτ του Χελιώτη σκόρπισε τις αράχνες στο «Γ» του Βασιλειάδη, ενώ στο 12’ η φωτοβολίδα του Ρόκο «τίναξε» τα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61’ ο Μινάι πλάσαρε εύστοχα για το 3-0 και στο 64’ ο «αρτίστας» Καρούμπαλης χόρεψε την αντίπαλη άμυνα για το τελικό 4-0 μέσα στα Μελίσσια.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαραβίνος Α., Κοκαρίδας Ν., Καφρίτσας Α.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Τριανταφύλλου, Γούμενος, Γκούντος, Ρέντζελος, Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας, Βασιλόπουλος, Κουτρουμπίλας (61’ Κοτταράς), Συννεφάκης (46’ Δεληγιάννης).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Δρόσος, Βελλής, Κωνσταντίνου, Ντουλές, Χατζημιχάλης, Χελιώτης (63’ Μπάρκας), Καρούμπαλης, Μουσάι, Ρόκο, Μινάι (71’ Παγίδας), Παπαγεωργίου (65’ Κυφωνίδης).