Connect with us

Uncategorized

Αστέρας – Ξάνθη 1-1

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Skoda Ξάνθη, που έμειναν στο 1-1. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν ούτε αυτή την φορά να πάρουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ και οι Ακρίτες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους διπλό.

 

Η Ξάνθη προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια, όταν στα 20 δευτερόλεπτα ο Πόι έβγαλε τη σέντρα και ο Αργυρόπουλος -στην προσπάθεια του να διώξει- έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους παίκτες του Αστέρα, αφού για μεγάλο διάστημα έδειξαν να τα έχουν χαμένα από την μέση και μπροστά.

 

Στην συνέχεια η Ξάνθη άφησε χώρο στους γηπεδούχους, προτιμώντας να παίξει με αντεπιθέσεις. Αυτό βοήθησε τους Αρκάδες να ανακάμψουν, να “πάρουν” το κέντρο και να φτάσουν στην ισοφάριση στο 28′. Μετά από ένα γέμισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Βιβιανί βγήκε λάθος κι έχασε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Ράγιος που με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

 

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν πολύ καλύτερο θέαμα στο δεύτερο μέρος, δημιουργώντας πολλές και καλές φάσεις για γκολ, ειδικά η Ξάνθη.

 

Η πιο μεγάλη στιγμή ήρθε από τους Ακρίτες στο 92′, όταν ο Βλαχοδήμος βρέθηκε απέναντι από το τέρμα με εξουδετερωμένο τον Χακόμπο, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

 

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (74’ Τσαμπούρης), Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο (67’ Ναβάρο), Χουανίτο, Μπρέσκα (70’ Σέσμα), Έγκον, Ράγιος, Περόνε

 

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Σταθάκης (7’ λ.τ. Μπέρτος), Στάσιακ, Βασιλακάκης (80’ Βλαχοδήμος), Ντάνι, Πόι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (46’ Ντίκα), Καζάκης

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply