Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Νίκαιας – ΑΕ Νίκαια 1-0

Published

on

Με γκολ του Χατζηλάρη στο 68’ ο Αστέρας Νίκαιας επικράτησε με 1-0 επί της ΑΕ Νίκαιας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά .

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 32΄ σε ανατροπή του Μαυρουδή από τον Μανωλά . Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Σωπιάδης Α. απέκρουσε .

Ο γκολκίπερ του Αστέρα στο 88’ λόγω της φοβερής ζέστης που επικρατούσε  υπέστη ηλίαση και έχασε τις αισθήσεις του . Αφού συνήλθε μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις , για να πάρει στη συνέχεια εξιτήριο.

Καλός ο διαιτητής Σφούνος.

*Ο αγώνας ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση , γιατί όπως διαπιστώθηκε τη τελευταία στιγμή , ο βοηθός Παρισσόπουλος  ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕ Νίκαια ,κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό. Την αβλεψία αυτή παραδέχτηκε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, που  βρέθηκε στο γήπεδο και ζήτησε συγνώμη για την αβλεψία…..

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. :Σωπιάδης Α.( 88’ Τάκος ), Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Πηλίδης, Μανωλάς , Γκιόκα, Πλάκας( 73’ Μπίτσας), Γκούμας, Χατζηλάρης( 76’ Σωπιάδης Χ.) Ιωάννου, Φλαμπούρης ( 88’ Θωμαΐδης)

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Μπέτσες, Αγουρίδας, Ντζούρας( 25’ λ.τρ. Καλαϊτζής) ,Μπριλάκης  Τζεγιαννάκης, Μπάρδι, Σέχου( 46’  Ζαφειρίου) Σφυρής, Μαυρουδής,( 73’ Καλαϊτζόγλου) Πιτσιάβας(  46’ Γονατάς) , Καΐρης .