Connect with us

stoplekto

Αστέρας Μαγούλας: “Μακριά από την ομάδα μας…”

Published

on

Από τη διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Τις τελευταίες ημέρες διαρρέεται από σκοτεινούς κύκλους που “λυμαίνονται” το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περιφερόμενοι από σωματείο σε σωματείο ως αρπακτικά, ότι διαλυόμαστε. Αυτή η πεποίθηση κάποιων ενισχύθηκε μετά την ισοπαλία που έφερε η ομάδα μας στην τελευταία αγωνιστική.

Πέραν αυτών, έτεροι κύκλοι, διενεργούν στοχευμένα  “υπόγειες” προσεγγίσεις αθλητών μας. Οι προσφορές τους αγγίζουν τα όρια της ανηθικότητας για την απόσπασή τους. Αυτές τι δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας, ως άλλοι πολιτικάντηδες εν καιρώ προεκλογικής εκστρατείας, τάζουν “λαγούς με πετραχήλια”.

Η Πρόεδρος, σύσσωμο το ΔΣ καθώς και οι φίλοι του ΑΟ Αστέρα Μαγούλας καθιστούν σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όποιες κι αν είναι οι “ορέξεις” σας, απευθυνθείτε σε άλλα “μαγαζάκια”, διότι θα βρείτε απέναντί σας όλο το λαό της Μαγούλας.

Οι στόχοι που έθεσαν από την αρχή του πρωταθλήματος οι αθλητές μας πρωτίστως, αποδεικνύονται κάθε αγωνιστική, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα παραμάγαζα που συχνάζετε και παρέχετε εκδούλευση!

Η ομάδα μας απαρτίζεται από νέους Αθλητές που γαλουχούνται από μικροί με υψηλά Ιδανικά και Αξίες, σε αυτήν συμμετέχουν έμπειροι αθλητές που επιλέχτηκαν πρωτίστως για το ήθος, τον άμεμπτο χαρακτήρα και την αθλητική “μπέσα” που τους διέπει.

Κύριοι”, η ομάδα μας διοικείται. Έχει εκλεγμένο ΔΣ με ονοματεπώνυμα, τα μέλη που το απαρτίζουν, είμαστε διακριτοί στην κοινωνία μας, ως εκ τούτου… “Μολών Λαβέ”….ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Ειδάλλως, σας λέμε ευγενικά… Μακριά από την Ομάδα μας… και μην θεωρηθεί αδυναμία, διότι σας εγγυόμαστε ότι θα “γευτείτε Πικρόν Ποτήριον”.

Το αθλητικό μας Σωματείο είναι υγιές και δυνατό όσο ποτέ, διότι λειτουργεί με γνώμονα το ρητό “ Αθλητισμός, Εστί Διάγωμεν Παιδεία”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply