Connect with us

stoplekto

Αστέρας Μαγούλας- Θρασύβουλος 2-1

Published

on

Μια «ανάσα» από την διεκδίκηση της πρόκρισης έφτασε ο Αστέρας Μαγούλας που επιβλήθηκε του Θρασύβουλου με 2-1, αλλά η ομάδα της Φυλής πέρασε με το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον  Καπουράνη(27’), για να ισοφαρίσει ο Θρασύβουλος με τον Βυζανιάρη(72’). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με τον  Χαλβατζίου(84’), ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει το ματς στην παράταση καθώς είχε δυο δοκάρια με τους Μείμαρίδη(83’) και Λογοθέτη Α.(87’).

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι από διαιτητή Αλιάγα για ανατροπή του Μεϊμαρίδη στο 85’, ενώ διαμαρτυρήθηκαν σγτο βοηθό Πλάκα για οφσάιντ στο γκολ της ισοφάρισης του Θρασύβουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρόκας, Μπάλα(75’ Λογοθέτης Α.), Κουσιορής(84΄Αδάμ), Κατσανέας Γ., Λογοθέτης Φ., Βάσης Η., Χαλβατζίου, Χαραλαμπίδης(63’ Πέππας), Λογοθετής Α., Μεϊμαρίδης, Καπουράνι.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πυρένης, Πιτέλης(75’ Θεοδωρίδης), Λένας, Σφακιανάκης, Μυστρίδης, Βυζανιάρης, Χαϊντούτης(77’ Πόρρος), Κοτνούλης Α., Τσινακίδης, Σκουφής(64’ Πρίντεζης), Κοντούλης Γ.(46’ Χαλιμούρδας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply