Connect with us

stoplekto

Αστέρας Μαγούλας- Ασπρόπυργος 2-6

Published

on

Ο Ασπρόπυργος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην ΕΠΣΔΑ  καθώς επικράτησε 6-2 του Αστέρα Μαγούλας σε ένα  δυνατό ματς που ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους που μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ αλλά είχαν την ατυχία να χάσουν από το 20′ τον Εβερετ (τραυματίστηκε και αποχώρησε) χάνοντας στο σημείο αυτό και τον ρυθμό τους. Οι Ασπροπυργιώτες  είχαν σε μεγάλη μέρα τον σκόρερ τους  Μεϊμαρίδη που πέτυχε χατ τρικ και γενικά έδειξαν  καλή εικόνα  στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

 Για τους νικητές  σκόραραν  οι Μεϊμαρίδης(21’, 34’, 43’) και από ένα οι  Καλογρίδης (70′), Ατματσίδης(89’) και Κουσίδης(90’). Για τον Αστέρα  οι  Μπέχλης(10’) και Μονέ(45’). Στο 78΄ ο Τσατίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πορανίδη

Στο 61’ αποβλήθηκε ο Θεοδωρόπουλος(2η κίτρινη).

Καλός ο διαιτητής Αλιάγας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Νικολάκης, Τσατίδης, Θεοδωρόπουλος, Στύλα, Μπάκας, Πανιτσίδης(51’ Γκίνης), Βούκα, Έβερετ(20’ λ.τρ. Τσιάνος, 70’ Ραπτοδήμος), Μονέ, Τούσης, Μπέχλης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πορανίδης, Κιριλίουκ, Φραγκόπουλος, Βάσης, Κυριακίδης(40’ Ευσταθιάδης), Νάκας, Χάντης(62’ Γεωργιάδης), Κουσίδης, Μεϊμαρίδης, Καλογρίδης, Βασιλειάδης(82’ Ατματσίδης).