Connect with us

stoplekto

Αστέρας Κερατσινίου- Πανφαληρικός 1-2

Published

on

Ένας ψυχωμένος Πανφαληρικός έφυγε αλώβητος από το γήπεδο της Χαραυγής καταβάλλοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον επιπόλαιο Αστέρα Κερατσινίου με 2-1.

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παναγιώτη Κοζακόπουλου κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη  στην επανάληψη με δυο γκολ σε ένα πεντάλεπτο. Άνοιξε το σκορ στο 70’ με κεφαλιά του Γκότση και στο 75’ έκανε το 2-0 όταν μετά από μπαλιά του Μπλέραντ, ο Άγγος πήρε την μπάλα πέρασε δυο παίκτες και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλιγιαννίδη. Οι φιλοξενούμενοι λίγο αργότερα(78’), έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Δαγκλή με δεύτερη κίτρινη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, γράφτηκε και για εξύβριση στο φύλλο αγώνος από τον πολύ καλό χθες διαιτητή Κωνσταντόπουλο Κ..

Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Αστέρας ήταν μειώσει σε 2-1 στο 83’ με σουτ του Κατσιμοίρη από την μιρκή περιοχή.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλιγιαννίδης, Μανώλης, Κουκουνάκης, Δεσύλλας, Νάζαρης, Παπακαλοδούκας, Μπότζη(59’ Ρηνιώτης), Ντραγκότι, Ζερτίδης(66’ Νταντής), Κατσιμοίρης, Μπακαλιάνος(72’ Πατηνιώτης).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χαραλαμπίδης, Γκρινιάρης, Ρεϊσόπουλος, Μπλέραρντ, Τσιάκαλος, Γκότσης, Σπυριδάκης, Δαγκλής, Μαυρίκος, Άγγος(77’ Βαλέριος), Ζακολί.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply