Connect with us

Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας-Παναρκαδικός 2-1

Published

on

Με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, βάση του οποίου αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, ο Αστέρας νίκησε στην Αμαλιάδα το μεσημέρι της Τετάρτης τον δυνατό Παναρκαδικό με 2-1 σκορ. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου Γ’ Εθνικής και πήρε έτσι την πρόκριση για την επόμενη αγωνιστική – φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 16′ όταν ο Κολλιόπουλος μπήκε από διαγώνια θέση και με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας έκανε το 0-1.

Ο Αστέρας αντέδρασε, και είχε στο 29′ ψηλοκρεμαστό σουτ του Αντωνόπουλου που έστειλε τη μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ, ενώ στο 33′ από φάουλ του Αντωνόπουλου ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη με τον Παναρκαδικό να έχει μια εδαφική υπεροχή αλλά να μην κάνει κλασική ευκαιρία, ο Αστέρας έφτασε και στο 2-1, στο 74′ συγκεκριμένα, ξανά με τον ικανό στο ψηλό παιχνίδι Μπαρμπαρούση που πάλι πήρε την κεφαλιά, αυτή τη φορά από κόρνερ του Σταθάτου. Με το σκορ αυτό να μένει κι ως τελικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (42′ λ.τρ. Μπουζούρας), Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κασάπης, Κλαδάκης, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης (90′ Λόξας), Μπράβος, Παρασκευόπουλος (79′ Παπουτσής).

Παναρκαδικός : Ψυχογιός, Χουστουλάκης, Βουτσελάς, Καλύβας, Μπίσσιας, Αρώνης, Αρδάμης, Μέλλος ( 63΄Καναβέτας), Π. Σαλαπάτας (78΄ Τέλης Σαλαπάτας) , Κολιόπουλος, Ραχιμ ( 80΄Γκρόσιος)

iliaoikonomia.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply