Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασπρογέρακας: Όλοι δίπλα στον Κοτσολάκο

Published

on

Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Νικήτας Κοτσολάκος, το Χαϊδάρι προετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Αγία Ελεούσα στο Αιγάλεω. O τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ασπρογέρακας, μίλησε αποκλειστικά στο Stoplekto.gr για την ακόλουθη αναμέτρηση αλλά και τον τραυματισμό του 24χρονου μέσου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: ”Καταρχάς θέλω να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Νικήτα (Κοτσολάκο). Όλη η ομάδα είναι δίπλα του και του ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ελεούσα, πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι καλή ομάδα και σίγουρα η βαθμολογική της θέση δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Πλέον, έχει νέο προπονητή και η εικόνα που είχαμε έως τώρα θα αλλάξει γιατί το κλίμα βελτιώνεται μετά από μια τέτοια αλλαγή. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας και ελπίζω να νικήσει ο καλύτερος μέσα από ένα όμορφο παιχνίδι.”

Επιπλέον, ο προπονητής των κυανέρυθρων εύχεται περαστικά στον άτυχο παίκτη του εφηβικού, Μάριου Πανόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού ενώ στα αγωνιστικά δεν έχει άλλη απώλεια πλην του εγχειρισμένου στον μηνίσκο, Νικήτα Κοτσολάκου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply