Connect with us

3ος Όμιλος

Ασπρογέρακας: «Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος»

Published

on

Ο τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων, Γιώργος Ασπρογέρακας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τα αίτια της ήττας στο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ενάντια στον Ασπρόπυργο. Ο έμπειρος προπονητής που μετρά ελάχιστες εβδομάδες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου έχει κληθεί να μοντάρει εξαρχής την ομάδα, ώστε να γλιτώσει τον υποβιβασμό στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έτσι, δικαιολογείται σε σημαντικό βαθμό η απώλεια της κούπας σε μια περίοδο που το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των αγροτικών μπλόκων εδώ και δύο εβδομάδες.

Αρχικά, οι δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού για την ήττα και την εμφάνιση: «Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από μια αδράνεια της άμυνας μας. Καταλογίστηκε πέναλτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει τα σχέδια μας νωρίς. Μπορεί να μην κάναμε καλό παιχνίδι, όμως σταθήκαμε δύο φορές άτυχοι με τα δοκάρια των Λιούρα και Ρόγκα. Επίσης, δεν είχαμε και τα τρεξίματα για 90 λεπτά, καθώς είμαστε νέα ομάδα και πολλά παιδιά σήμερα πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με τον Βύζα.»

Στην συνέχεια έκανε αναφορά στην ανάγκη για ενίσχυση: «Όπως είπα και προηγουμένως, είμαστε νέα ομάδα, αφού πολλά παιδιά αποχώρησαν. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες. Όμως χρειαζόμαστε κι άλλους πιο έμπειρους στην απαιτητική κατηγορία που είμαστε. Στις επόμενες ημέρες, ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Φάνηκαν αρκετά κενά. Θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε το υλικό, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πετύχουμε την σωτηρία. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Το Κύπελλο ήταν μια καλή ευκαιρία.»

Το κάλεσμα στον κόσμο και το «ευχαριστώ!»: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που βρέθηκαν σήμερα κοντά μας και μας υποστήριξαν μέχρι τέλους. Θα τους χρειαστούμε στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Πρέπει να κάνουν υπομονή. Μόνο ενωμένοι θα φτάσουμε τον στόχο. Για σήμερα δεν χρειάζεται στεναχώρια. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος!»

Κλείνοντας ευχήθηκε στους νικητές: «Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ασπρόπυργο για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι καλή ομάδα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.»