Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανθηραϊκού μετά τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αιγείρου Μυστεγνών για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ με 2-0. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Αρχοντάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς στην ιστοσελίδα stoplekto.gr παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο εν λόγω ματς τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει και αυτός τους δικούς του στόχους. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας πολύ σημαντικές ευκαιρίες εκ των οποίων και τρία δοκάρια. Ευχαριστούμε τον Αιγείρος για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια’.

Ερωτηθείς για το ματς της Τετάρτης απέναντι στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ο νεαρός προπονητής υποστήριξε:

Στο ματς της Τετάρτης με τη Χίο η νικη είναι μονόδρομος και θεωρώ ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα που αδικείται από το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής’. Σε σχετική ερώτηση εάν θεωρεί ότι με πιθανή νίκη την Τετάρτη η ομάδα του θα βρίσκετια κοντά στο στόχο, ο Γιώργος Αρχοντάκης πρόσθεσε:

Προφανώς εννοείται. Όμως εμείς πρέπει να πράξουμε το αυτονόητο και να κάνουμε εάν γίνεται το 3Χ3. Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε πετύχει το στόχο μας’.

Εκτός ο Ρουσάκης 

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον αγώνα με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά, με μοναδικό απόντα τον Λευτέρη Ρουσάκη που στο ζέσταμα της Κυριακής υπέστη θλάση.