Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: “Δεν μας χάρισε κανείς τους βαθμούς”

Published

on

Προσπάθεια έγινε απ’ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ωστόσο ίσως του αξίζει ένα παραπάνω εύσημο και αυτό διότι ανέλαβε μια ομάδα που δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάταση, καταφέρνοντας να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και να αποφύγει το… πέσιμο του… πλοίου στα βράχια. Ο Γιώργος Αρχοντάκης όχι απλά κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο δίνοντας οδηγίες από τον παγκο της Τριγλίας Ραφήνας αλλά να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ‘κιτρινόμαυρους’ οι οποίοι από εκεί που έπαιζαν με περισσότερο με αμυντικούς προσανατολισμούς, έγιναν μια ομάδα με σαφές επιθετικές αρετές.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας που έφερε την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στην 8η θέση στον 4ο όμιλο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά το εξής

Η ομαδα τερμάτισε 6η στο διάστημα που βρισκόμουν εγώ στο σύλλογο και συνολικά 8η στην ισοβαθμία με τον Πανθηραϊκό. Αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία στην εύκολη επίτευξη του στόχου το γεγονός ότι οι 30 βαθμοί που πήραμε στο διάστημα της συνεργασίας μου με την ομάδα ήρθαν, χωρίς να μας βοηθήσει και να μας χαριστεί κανείς.

Σημαντικό στατιστικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε ούτε ένα πέναλτι ενώ υπήρχαν πολλές περιπτώσεις για να μας δοθεί μια παράβαση. Πάνω’ απ’ όλα κρατάμε πέρα από την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι παίικτες, την αποδοχή από τις ομάδες ότι η Τριγλία αποτελούσε μια πολύ καλή ομάδα του 4ου ομίλου”.

Ερωτηθείς εάν περίμενε η ομάδα να ξεφύγει τόσο γρήγορα από τη δύσκολη θέση, ο ικανότατος προπονητής πρόσθεσε: Το να πιστεύεις στη δουλειά σου δεν φτάνει από μονό του και σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχα καλούς δέκτες (ποδοσφαιριστές)’.

Σε ερώτηση για το αν επιθυμει ο ίδιος να παραμείνει στο σύλλογο, είπε:

Η ομάδα έχει πιο σημαντικά θέματα να λύσει και προηγούνται της παραμονής μου.