Connect with us

8ος Όμιλος

Αρχοντάκης: “Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες”

Published

on

Το περασμένο Σάββατο το Αιγάλεω επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δίκαια χαρακτηρίζεται ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του 8ου ομίλου αφού πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα του Ερμή Ζωνιανών.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη μέσα σε διάστημα 20′ “καθάρισε” το ματς δείγμα, γεγονός, που δείχνει ότι το “Σίτι” πηγαίνει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο με άλλη ψυχολογια.

Ο Γιώργος Αρχοντάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά τη λήξη του αγώνα, πλέκοντας το εγκώμιο των ανθρώπων του Ερμή σχετικά με τη φιλοξενία.

Αναλυτικά, η δήλωση του

“Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερμή η οποία σε ένα ματς τελικό γι αυτόυς απέδειξε για άλλη μια φορά τι σημαίνει ‘φιλοξενία’ και έκανε πράξη αυτό που πρεσβεύει και έδειξε σε όλους εμάς που ζούμε στην Αθήνα ότι ακόμη και αν παίζεις ένα ματς τελικό ότι αυτό  που μας χωρίζει διαρκεί μονάχα 90′. Όσον αφορά τον αγώνα πετύχαμε μια σημαντική νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Η διαφορά με άλλα ματς είναι ότι ενώ πάλι είχαμε ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, αυτή τη φορά τις αξιοποιήσαμε και τα πράγματα έγιναν πολύ απλά”.