Connect with us

8ος Όμιλος

Αρχοντάκης: “Αισθανόμουν ότι παίζαμε στο ‘Μαυροθαλασσίτης'”

Published

on

Στο γεγονός ότι ο Φωστήρας πατούσε καλύτερα από από την ομάδα του αλλά και στη σημασία της τεράστιας νίκης που πήρε το ‘Σίτι’ στο Ταύρο στάθηκε ο προπονητής του Αιγάλεω, Γιώργος Αρχοντάκης, μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

“Σταθήκαμε τυχεροί κάνοντας μια άθλια εμφάνιση εαν εξαιρέσουμε το τελευταίο εικοσάλεπτο που και ο διαφορετικός σχηματισμός και τα προσωπα βοήθησαν ώστε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει και στην κακή σου  ημέρα να παίρνεις κάτι. Και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ότι σε μια κακή ημέρα δηλαδή και παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα, όχι απλά δεν χάσαμε, αλλά και με την ικανότητα του Δουκάκη και έχοντας τη τύχη σύμμαχο πήραμε μια μεγάλη νίκη.”

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Φωστήρας διαμαρτυρείται για τη μη τήρηση του fair play ο Κρητικός κόουτς δήλωσε:

“Απ’ ότι γνωρίζω το ματς διακόπτεται όταν χτυπήσει κάποιος ποδοσφαιριστής στο κεφάλι. Εάν ισχύει άλλος κανονισμός τότε είμαι λάθος εγω”.

Αναφερόμενος στον κόσμο και την παρουσία του στον Ταυρο, ο Αρχοντάκης πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι είναι επιπλέον κίνητρο σε αυτόν απίστευτο κόσμο να δίνουμε κάθε Κυριακή 100% για να τον κάνουμε χαρούμενο Προσωπικά είχα την αίσθηση ότι παίζαμε στο Αιγάλεω”