Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αρχή με Μουστόγιαννη και Τσιάτσιο!

Published

on

Αποτελεί ένα ιστορικό σύλλογο στα Μεσόγεια και ίσως η δυναμική αποτελεί μεγάλο όπλο στην απόφαση αρκετών ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου προ μερικών χρόνων μεσουρανούσε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, και η διοίκηση Μιχάλη Τσίκλου το ίδιο θα επιδιώξει να πράξει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Άλλωστε, σκοπός για την ομάδα του Λαυρίου είναι να επιστρέψει στην ελίτ και στην κορυφή και για να γίνει αυτό θα πρέπει το έμψυχο δυναμικό να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που θα έχουν την προσωπικότητα και την ποιότητα να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα από την Ανατολική Αττική ήρθε σε συμφωνία με δυο ικανότατους ποδοσφαιριστές που είχαν αποκτηθεί την περσινή μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο λόγος για τον Χρήστο Μουστόγιαννη και τον Δημήτρη Τσιάτσιο οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους ερυθρόλευκους. Αμφότεροι συναντήθηκαν με την διοίκηση του συλλόγου και αφού έδωσαν τα χέρια συμφώνησαν ώστε τη νέα σεζόν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Μουστόγιαννης την περσινή σεζόν και για το πρώτο μισό της περιόδου αγωνίστηκε για λογαριασμό του Παλληνιακού συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στο Αιγάλεω την περίοδο που το Σίτι αγωνιζόταν στην Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για ακραίο μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, με κύρια χαρακτηριστικά του τη καλή τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα στην αντίπαλη περιοχή. Πέρα από την ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων, ο Μουστόγιαννης έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Παναρκαδικό, Γλυφάδα, Αιολικό, Θρασύβουλο, Κέρκυρα και Αχαρναϊκό.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Τσιάτσιο, πρόκειται για ένα καθαρόαιμο αμυντικό μέσο που διαθέτει αρκετά τρεξίματα και μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι με την ευφυία του. Ο Τσιάτσιος έχει αγωνιστεί σε Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Ηλυσιακό, Λάρισα, Αγροτικό Αστέρα, Διαγόρα Ρόδου, Βέρπια, Γλυφάδα, Ολυμπιακό Βόλου, Κύμη, Πυρσό Γρεβενών και ΑΟ Γλυφάδας.