Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρνείται να «πέσει» το Περιστέρι, 2-1 την Αγία Παρασκευή!

Published

on

Το Περιστέρι βιώνει μια δύσκολη σεζόν, παρ’ όλα αυτά δείχνει έτοιμο να ανατρέψει την κατάσταση και να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΑ μέσω του δευτέρου ομίλου. Βγάζοντας χαρακτήρα, οι «ροσσονέρι» επικράτησαν με 2-1 της Αγίας Παρασκευής στον Ήφαιστο και αύξησαν τη διαφορά από την 14η Διάνα (ηττήθηκε 1-0 από τη Δόξα) στους τέσσερις πόντους. Παράλληλα, άφησαν έκτη τη «Santa» με 24 βαθμούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Χαλάνδρι (2-1 τα Σούρμενα) να την φτάσει βαθμολογικά.

Με το «καλησπέρα», οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά αναζητώντας το γκολ. Στο 2’ ο Κρεμμύδας απείλησε, όμως η κεφαλιά του δεν είχε δύναμη, ενώ στο 14’ το σουτ του Τσώνη πέρασε ελάχιστα άουτ. Ξανά ο Κρεμμύδας απείλησε στο 25’ με προβολή έπειτα από σέντρα του Οκσίσογλου, αλλά το στόχο βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Αλευρής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Καρβούνη και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 27’ με έξοχο σουτ. Μετά το γκολ, η «Santa» διατήρησε τον έλεγχο και στο 35’ ο Μπαλατσούρας ανάγκασε τον Λιώνη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι άλλαξαν το ρου της αναμέτρησης. Η αρχή έγινε στο 54’ με τον Κρεμμύδα να παίρνει το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Βασιλάκη σε σουτ του Οκσίσογλου ισοφαρίζοντας σε κενή εστία. Μάλιστα στο 62’, ήρθε η ολική ανατροπή (2-1) με τον αρχηγό, Χρήστο Πλέστη, να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βασιλάκη έπειτα από φάουλ του Μπούζα και με κεφαλιά να βάζει «φωτιά» στο γήπεδο που είχαν γεμίσει 300, περίπου, φίλαθλοι.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι παίκτες πάλεψαν με γνώμονα το συμφέρον των ομάδων τους, όμως δεν σημείωσαν κάποια τελική προς την εστία. Από την άλλη πλευρά, ο διαιτητής Χαλδαίος έγινε άθελα του ο πρωταγωνιστής του αγώνα σε δύο σημαντικές στιγμές. Αρχικά στο 68’, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κρεμμύδα επειδή έπιασε την μπάλα νομίζοντας ότι η φάση είχε σταματήσει για φάουλ. Ο έμπειρος επιθετικός την «πάτησε» και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια δικαιολογημένα. Επίσης στο 78’, ο Αλευρής επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσαλγιτζόπουλου που ήταν εντός περιοχής (όχι το σώμα του παίκτη, μόνο το χέρι), αλλά ο Αθηναίος ρέφερι υπέδειξε φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής ξεσηκώνοντας αναπόφευκτα «θύελλα» αντιδράσεων για πέναλτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαλδαίος Ι., Γούναρης Π., Στάμος Μ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης): Λιώνης, Τσαλγιτζόπουλος, Μπούζας Ι., Μουτζούρης, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου, Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης (82’ Ακριτίδης), Λειβαδάς (46’ Ιατρούδης – 90+4’ Καζακόπουλος).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μιχάλης Κάτσικας): Βασιλάκης, Χατζίου (76’ Μπιζάς), Αλευρής, Κωνσταντίνου Ι., Κατσαμπάνης (69’ Ντιντίφας), Τσώνης, Τσοχαντάρης, Βελέντζας, Καρβούνης, Παούρης (54’ Τσοπανάκος), Μπαλατσούρας.