Connect with us

stoplekto

Αρκετός κόσμος στην Γ.Σ. των μελών του Αία Σαλαμίνας

Published

on

Σε μια Γενική Συνέλευση που θύμιζε τα παλιά , πάνω απο 150 φίλοι και μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για την επιστροφή του ιστορικού Αίαντα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού, έγινε σήμερα στης 7 μ.μ στην γεμάτη αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας.

Μετά από πρόταση του προεδρείου της Γ.Σ ψηφίστηκε ομόφωνα το 15μελες συμβούλιο που θα αναλάβει να τρέξει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για  τον Αίαντα  ώστε να  μπορέσει  να αγωνιστεί ξανά στο Πειραϊκό.

Στην Γ.Σ εκτός από τους φίλους της ομάδας παρευρέθησαν και δήλωσαν την θερμή τους υποστήριξη, ο τ, Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Γιάννης Τσαβαρης, οι τ. αντιδήμαρχοι Πέτρος Παπαθεοχάρης και Γρηγόρης Καπετανάκης, η κα Ευαγγελία Αντωνίου, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνας κος Σπύρος Κουτσούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των σχολικών επιτροπών (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας) Γιάννης Σκιαθίτης και Μιχάλης Κορρός, η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αιαντείου κα Καίτη Μπούνταλη, ο Δημοτικός σύμβουλος Προκόπης  Γκλίστης και ο τοπικός σύμβουλος Σωτήρης Ανδριανός κ.α.  ‘Οπως ανακοινώθηκε , ηγετικό ρόλο στην νέα διοίκηση θα παίξει ο επιχειρηματίας του νησιού κος Παναγιώτης Γκολφινόπουλος.