Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρζένης: Μας έχει… κάψει η έδρα μας

Published

on

Με απουσίες θα παραταχθεί το Περιστέρι στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ιάσονα για την 18η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Μπούζας, Κρούτι ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Χρήστος Πλέστης και Παπαευθυμίου, Για τον αγώνα αυτόν παραχώρησε δηλώσεις ο τεχνικός του Ομίλου, Κώστας Αρζένης, ο οποίος τόνισε:

Παίζουμε με μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί η έδρα φέτος μας έχει… κάψει. Έχουμε χάσει 14 βαθμούς εν αντιθέσει με τα εκτός έδρας ματς που έχουμε μόνο δυο ισοπαλίες. Πρέπει κάποια στιγμή να επιβληθούμε και στην έδρα μας’. Ερωτηθείς για το προηγούμενο ματς κόντρα στην Πεύκη, ο νεαρός προπονητής υποστήριξε:

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Σε ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο που όλοι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα καταφέραμε και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Καλό θα είναι να μην υπάρχουν τέτοια γήπεδα γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι τραυματισμών. Κερδίσαμε δίκαια αν και ο αντίπαλος μετά το 70′ μας πίεσε γιατί δεν καθαρίσαμε νωρίτερα το ματς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πεύκης.