Connect with us

stoplekto

Αργ. Οικονόμου :«Να γυρίσει ο Πανελευσινιακός στην Ελευσίνα!!»

Published

on

Από τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής και επί σειρά ετών μέλος του Πανελευσινιακού Αργύρη Οικονόμου λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Χαίρομαι που επιτέλους ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ αντιλήφθηκε τη θέση που βρίσκεται ο Πανελευσινιακός. Θεωρώ ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην 86χρονη ιστορία του συλλόγου . Είναι γνωστό ποιος διαμόρφωσε αυτή την κατάσταση.  Και επίσης είναι γνωστό  ποιοι ανέχτηκαν την διαμόρφωση της. Και τώρα απλά παρακολουθούν αμέτοχοι την αθλητική ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει.

Αυτός που διαμόρφωσε αυτή την κατάσταση και αυτοί που την ανέχτηκαν οφείλουν να εκδηλώσουν ενέργειες , ώστε ο Πανελευσινιακός να γυρίσει στον πραγματικό του «ιδιοκτήτη ». Την πόλη της Ελευσίνας.

Πιστεύω ότι ο Μιχάλης Τζανόπουλος και οφείλει και μπορεί να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση για την επίλυση του θέματος. Γιατί τα  χρόνια που κάποιοι ευαγγελίζονται την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, φαινόμενα σαν τον Πανελευσινιακό , δεν είναι αποδεκτά.

Υ.Γ. Και προφανώς δεν αναφέρομαι στην ΠΑΕ Πανελευσινιακός

, αυτό αφορά τους ιδιοκτήτες και αυτούς που ενδιαφέρονται για την ύπαρξη της , αλλά για το ιδρυτικό  σωματείο  του Ερασιτέχνη Πανελευσινιακού που η τύχη του αγνοείται….»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply