Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αργοναύτης- Ηρακλής Νίκαιας 1-1

Published

on

Τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην αναμέτρηση του Αργοναύτη με τον Ηρακλή Νίκαιας, θα συζητηθούν περισσότερο , σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Στο 78’ ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος Κ. απέβαλε από τον πάγκο του Αργοναύτη τον Κριμιτζά Κώστα που διαμαρτυρήθκε έντονα, ενώ στο 81’ απέβαλε επίσης από τον πάγκο των γηπεδούχων τον Ξανθόπουλο Γ. διότι συνέχισε να διαμαρτύρεται. Επίσης έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι από εκείνο το σημείο και μετά ο Κ. Κριμιτζάς, που βρισκόταν έξω από το γήπεδο στα κάγκελα, έβριζε το διαιτητή. Μετά τη λήξη ο ρέφερι συνεχίζει στο φύλλο αγώνος γράφοντας ότι ο προπονητής  Κ. Κριμιτζάς διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αποβολή του.

Ο Αργοναύτης που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός προηγήθηκε με κεφαλιά του Γκέκα στο 40’. Ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 63’ με κοντινή προβολή του Δάππα.

Πολύ καλός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος Κ..

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσιαβός, Γκόλφης, Μπάλτα, Καστρίτης, Πράπας, Αντιπεκιάν(79’ Μωραΐτης), Λιάρος, Γκέκας, Κιάμος(86’ Παγιωτέλης), Κουρκούλης(69’ Δρακόπουλος), Θεμελάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γιαννούλης, Σαπουνάς, Παλαιολόγος, Λαζόπουλος Θ., Κατσάρας, Μηνάγιας, Ντομπρίν, Λαζόπουλος Μ., Αγκόλι(76’ Σωτηρόπουλος), Δάππας, Μαμάης(54’ Παλαιολόγου).