Connect with us

3ος Όμιλος

Αρβανίτης: Πολυ δουλεια λίγα λόγια

Published

on

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωσή του στον Αστέρα, κάνει ο Δημήτρης Αρβανίτης στο asterasamaliadas.gr. Ο αμαλιαδίτης στόπερ η παρουσία του οποίου έχει όλα αυτά τα χρόνια κοσμήσει το ηλειακό και ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί της άμυνας των Βυσσινί τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και ήταν ο πρώτος από τους παίκτες που κλήθηκε να ανανεώσει με τον Αστέρα. Οι παραστάσεις, ο επαγγελματισμός και το ήθος του, αλλά και το ότι είναι γένημμα-θρέμμα της Αμαλιάδας, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Αστέρα. Ας δούμε όμως τί λέει και ο ίδιος από τη δική του πλευρά για την απόφασή του αυτή:

«Είμαι χαρούμενος που για μια χρονιά ακόμα θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας. Ήρθα στην ομάδα τον Γενάρη, και διαπίστωσα ότι με την παρουσία του κ. Νικολόπουλου, ο Αστέρας αλλάζει επίπεδο τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά.
Η ομάδα με την είσοδο του κ. Παπαγεωργίου και των υπολοίπων προσώπων είναι πάρα πολύ δυνατή πλέον και έχουν ήδη αρχίσει και μπαίνουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό τη νέα χρονιά. Δείγμα και η πρόσληψη του κ. Μίχου ως τεχνικού, για τον οποίο τα λόγια είναι περιττά. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, χρειάζεται βοήθεια από όλους, τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο και θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια αυτή. Και εμείς από την πλευρά μας, με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να βάλουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply