Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Από τον Ιωνικό στο Αιγάλεω ο ‘μπαρουτοκαπνισμένος’ Κολοβός

Published

on

Έναν από τους καλύτερους και πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του Πειραϊκού ποδοσφαίρου ενέταξε στο δυναμικό του το Αιγάλεω δίνοντας συνέχεια στο μεταγραφικό ντεμαράζ που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, μετά τη σύμφωνη γνώμη του Ιωνικού, στο Αιγάλεω θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της Νικαιώτικης ομάδας με τη μορφή δανεισμού, ο δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας, Περικλής Κολοβός. Ο νεαρός άσος που παίζει και ως ‘μικρός’ ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων με την ανακοίνωση να αναφέρει το εξής:

Ο ΑΟ Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Περικλή Κολοβό. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ιωνικό μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Ο Κολοβός είναι 19 χρονών και μπορεί να καλύψει θέση στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιωνικός στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς και από τη Χαραυγή για ένα εξάμηνο.

Η διοίκηση του Αιγάλεω αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.