Connect with us

stoplekto

Από τεσσάρα σε τεσσάρα ο Αθηναϊκός

Published

on

Την πέμπτη φετινή τεσσάρα, δεύτερη συνεχόμενη ανεξαρτήτου έδρας και τέταρτη εκτός Βύρωνα πέτυχε ο Αθηναϊκός το Σάββατο κόντρα στον Ερμή Ηρακλείου για την 10η αγωνιστική. Έτσι, συνεχίζει στην κορυφή του τρίτου ομίλου έχοντας 25 βαθμούς, έναντι 23 της Ελευθερούπολης και 22 του Άγιαξ Ταύρου. Αντίθετα, μάχη για την σωτηρία θα κληθεί να δώσει ο Ερμής που βρίσκεται τελευταίος έχοντας μόλις 6 πόντους. Μάλιστα, οι ‘κυανόλευκοι’ προηγήθηκαν στο 10′ χάρις τον Παρασκευόπουλο, αλλά ο Τσατσούλης επανέφερε την ισορροπία στο 24′. Ο ίδιος παίκτης σφράγισε στο 32′ την ανατροπή και στο 43′ ο Σφυρής με αυτογκόλ σημείωσε το 3-1 του ημιχρόνου. Την τελευταία πινελιά πρόσθεσε ο Κιουτάκ στο 60′ ολοκληρώνοντας τον χορό των γκολ και σταματώντας το κοντέρ στο 4-1.

Διαιτητές: Στάικος Κ., Γεωργακόπουλος Π., Μαχαίρας Ε.

Ερμής (Γ.Κατσαβός): Παφίλης, Καλλιανέζος (84′ Καφετζής), Κωστόπουλος, Αγριμάκης, Σφυρής (46′ Αδαμόπουλος), Μανώλης, Παρασκευόπουλος, Εσαμπαλίδης, Ιακωβίδης, Οικονόμου, Κακαμπάκος.

Αθηναϊκός (Β.Τζαλακώστας): Λιάπας, Γιακουμέλος, Τζαλακώστας, Καμπάκος, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου (66′ Σούλας), Ζαφειράτος, Τσατσούλης, Λάιος (56′ Σκαρλάτος), Τσίτσας, Κιουτάκ (77′ Καρβέλας).