Connect with us

4ος Όμιλος

Από Σάββατο στο Ηρακλειο ο ‘Φονέας’-Εκτός Δωροβίνης, Λάσκαρης

Published

on

Σε ρυθμούς… τελικού κινούνται στον Φωστήρα αφού το ματς με τον ΟΦΗ έχει αποκτήσει αυτό τον χαρακτήρα με δεδομένο ότι θα κριθεί η 1η θέση και η ομάδα που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Football League. Στις τάξεις του ‘Φονεα’ επικρατεί αισιοδοξία για τον αγώνα ωστόσο άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία του αφού ο ιστορικός σύλλογος θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη σε ένα κατάμεστο γήπεδο και απέναντι στην καλύτερη ομάδα του β’ γύρου.

Το θετικό για τον Κώστα Ψυρόπουλο είναι ότι υπολογίζει στους Ντάλλα, Μανάλη, Χαλκιά και Παραρά που εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με την Επισκοπή, ενώ, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Λάσκαρης και Δωροβίνης που θεωρείται αδύνατον να προλάβουν τη συνάντηση μετά την υποτροπή που υπέστησαν την περασμένη εβδομάδα στον τετρακέφαλο.

Η ιστορική ομάδα αυτή τη φορά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα θα αναχωρήσει την Παρασκευή το βράδυ από τον Πειραιά, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου ενώ προηγουμένως θα έχει προπονηθεί.