Connect with us

4ος Όμιλος

Από κοινή αφετηρία ξεκινούν Φωστήρας και ΟΦΗ

Published

on

Το ποδόσφαιρο παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών. Πλέον, τα… μπάτζετ δεν αρκούν για να φέρουν την ευτυχία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Φωστήρας, ο οποίος από τις πρώτες αγωνιστικές οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο. Ξεκινώντας με στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πατήσει γερά στα πόδια του και θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας, ο «Φονέας» όχι απλά τα κατάφερε, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Άλλωστε, όταν από τον στόχο της γρήγορης παραμονής, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεσαι στην κορυφή της κατάταξης, τα λόγια είναι περιττά… Το σπουδαιότερο είναι ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικές φύσεως, καταφέρνοντας ωστόσο να δείχνει αγωνιστική συνέπεια του, όταν η μπαλα «έκαιγε».

Για να μπορέσει, όμως, να πετύχει την υπέρβαση της ανόδου, θα πρέπει να πετύχει μέσα στο «Γεντικουλέ» το αποτέλεσμα της χρονιάς απέναντι στον ΟΦΗ, που θα διεκδικεί ακριβώς τον ίδιο στόχο: την άνοδο στη football league! Η ομάδα της Κρήτης δέχθηκε αρκετά χαστούκια μέχρι να προχωρήσει στις ορθολογικές επιλογές που την έφεραν μετά από -σχεδόν- ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στην κορυφή, έστω και σε ισοβαθμία με τον σύλλογο το Ταύρου. Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρέθηκε -11 βαθμούς από την κορυφή μετά τα σκαμπανεβάσματα του α’ γύρου, ανάγκασε τη διοικούσα Επιτροπή να προχωρήσει στην πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια, μετά τις επιλογές των Γκουλή και Σεροπιάν που αποδείχθηκαν αποτυχείς. Το εκπληκτικό και αήττητο ντεμαράζ του δευτέρου γύρου, στο οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά των 11 βαθμών να μηδενιστεί και πλέον ο ΟΦΗ να κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού με «2 στα 2» στα ματς με Τράχωνες Αλίμου και Φωστήρα θα κόψει πρώτος το νήμα.

To μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί την τελευταία αγωνιστική μιας και οι δυο ομάδες λίγο πριν το τέλος ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply