Connect with us

stoplekto

Απόψε ο τελικός Κυπέλλου Βετεράνων Πειραιά

Published

on

Απόψε στις 19.00 στο γήπεδο Νεάπολης  διεξάγεται ο 5ος τελικός Κυπέλλου βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά  ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Θα προηγηθεί στις 18.45 το τελετουργικό  με την παρουσίαση των ομάδων και τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Ένωσης  Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά   Κανέλλο Τσίρμπα , ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει και χορευτικό συγκρότημα με τοπικούς χορούς.

*Με τον Εθνικό θα αγωνιστούν παλιές μεγάλες δόξες του παρελθόντος όπως οι Γεωργαμλής, Γκουλής, Αθανασιάδης, Ζελενίτσας , Γιαλεσάκης, Μανωλάς , Δημόπουλος, Παπαχρόνης , Χαραλαμπόπουλος κ.α.

Με τον  Αίαντα Σαλαμίνας θα παίξουν οι Ντάγκας, Σταμπουλής, Μιχαλάκης, Ζαχαριάδης, Παπαμιχαήλ  , Κομνηνός , Καρούσης , Βάρκας κ.α.

*Η γιορτή θα ξεκινήσει από τις 17.30 με δυο αγώνες διαρκείας 35 λεπτών ο καθένας με τη συμμετοχή βετεράνων επιλέκτων ποδοσφαιριστών χωρισμένους σε «Βόρειους » και Νότιους και ηλικίες 40-50 και 50-60 ετών.

* Τον τελικό  θα διευθύνει ο Νίκος Δροσινός με βοηθούς τους  Κυριάκο Φωτιάδη και Βουτσά. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γρηγόρης Αναστασίου ενώ αναπληρωματικός βοηθός ο Γιώργος Μπεσίρης.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Ευδαίμων .

*Μετά τη λήξη του τελικού θα ακολουθήσουν απονομές στις δυο φιναλίστ ομάδες καθώς  και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του τελικού ( διαιτητές, παρατηρητές , γιατροί κλπ).