Connect with us

stoplekto

Απόλλων Ποντίων- Μανδραϊκός 1-1

Published

on

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν στην πρεμιέρα Απόλλων Ποντίων και Μανδραϊκός(1-1). Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Σταμπούλογλου στο (24’), για να ισοφαρίσουν οι Πόντιοι με υπέροχο σουτ του Σιδηρόπουλου στο(51’). Οι δυο σκόρερ είχαν και από ένα δοκάρι στο 17’ και στο 70’ αντίστοιχα.

Στο 60’ οι “γηπεδούχοι” διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλίδη, ωστόσο ο διαιτητής Σταθοπουλος  έδωσε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα και τελείωσε την φάση .

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρέφερι δεν επέτρεψε στον προπονητή του Απόλλωνα Γιώργο Ανανιάδη την είσοδό του στον πάγκο, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα η ταυτότητά του από την ΕΠΣΔΑ, με αποτέλεσμα να κοουτσάρει την ομάδα από την εξέδρα…

apollon-pontion-mandraikos9

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σοφιανίδης, Δ., Μπαϊράμοβ, Χριστοδουλίδης, Μιχαηλίδης, Καπίδης(79’ Χιονίδης Ι.), Ευσταθιάδης(70’ λ.τρ. Εραλίδης), Σοϊλεμετζίδης, Μπαρντόκ, Σωπιάδης, Σιδηρόπουλος, Σοφιανίδης Β.(86’Καμενίδης).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Νικολάκης, Τσατίδης, Ρόπας, Σταμπουλογλου, Καμπάσης, Πλάτανος(86’Ντόντης), Κακοσίμος, Τσακίρης, Βλαχόπουλος(60’ Βούκα), Μακρίδης, Επιτροπάκη