Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Απόλλων Αναβύσσoυ – Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών 3-3

Τρεις φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι αλλά ισοφαρίστηκαν.

Published

on

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνδι στο γήπεδο Αναβύσσου με τους θεατές να χορταίνουν γκολ αφού Απόλλων Αναβύσσου και Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών ήρθαν ισόπαλαοι με σκορ 3-3.

Πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό,ο Απόλλων προηγήθηκε 1-0 με κοντινό πλασέ του Παπακωνσταντίνου από πάσα σουτ του Παπαχρόνη

Στο 20΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι . Το εκτέλεσε ο Καρασαρίνης , η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι,αλλά πήρε το ριμπάουντ ο Κουρτίδης και ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 2-1 με πέναλτι που κτύπησε εύστοχα ο Σιδέρης.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 48΄ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ισοφάρισαν σε 2-2 με σουτ εντός της περιοχής του Σκαρπαθιώτη , αφού η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό,άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Πετούρη.

Ο Απόλλων προηγήθηκε 3-2 στο 60΄για τρίτη φορά με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου που άφησε άγαλμα τον Σταυριανουδάκη, ο οποίος στο 65′ έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξαιρετικό σουτ του Βασιλείου και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 80′ ο Απόλλωνας μετά την αποβολή του Τσέτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο και διαμαρτυρία, έμεινε με 10 παίκτες .

Δυο λεπτά πριν τη λήξη στο 88΄οι φιλοξενούμενοι πήραν το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Καφασαρίνη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Πετούρης, Ναυπλιώτης, Πανουργιάς, Τσούνης. Τσέτση, Κετέογλου, Παπαχρόνης(Παπαδόπουλος 90′), Βασιλείου, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Έλενας(Μακροδημήτρης 70′)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ:Σταυριανουδάκης, Τσιαδήμας, Περράκης, Σταυρόπουλος, Κουρτίδης, Καβαδάς(Μπούσκος 51′), Νάστος(Σταματόπουλος 65′), Σκαρπαθιώτης, Καρασαρίνης, Φούντας, Σκούταρης(Τσάκαλος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply