Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απτόητος συνεχίζεται ο Πανερυθραϊκός που νίκησε και την Ηλιούπολη

Published

on

Απτόητος προχωράει ο Πανερυθραϊκός που δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο στον 2ο όμιλο αφού επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Ηλιούπολης και με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από την Δόξα Βύρωνος.

Οι ‘κόκκινοι’ με γκολ στο 53′ του Αντωνιάδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουμπούλη πήραν το έκτο συνεχόμενο τρίποντο και δείχνουν ότι εφόσον συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό στο τέλος θα κόψουν πρώτοι το νήμα και θα βρεθούν στα μπαράζ.

Οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αντίπαλος μετά από τρία λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Συμεωνίδη (Στο φύλλο αγώνος αναγράφτηκε για τη φάση της αποβολής: Στο 56′ απέβαλλε τον Συμεωνίδη για εξύβριση προς έμενα). και έφτασα στη νίκη.

Από την άλλη, η Ηλιούπολη προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες πηγαίνοντας το ματς στη δύναμη όμως δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα μένοντας πίσω όσον αφορά τη μάχη της ανόδου, έχοντας 28 βαθμούς (4η θέση).

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα ,έγινε ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (87′ Γλυνός), Μπρίλης (81′ Τριανταφύλλου), Αντωνιάδης (90 Σινάνι), Τσεβάς.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Αδάμης, Μπρούσαλης (77′ Κόκορης), Μυτηλινός (65′ Ορφανός), Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Συμεωνίδης, Παπαδάκης (84′ Αράπι).