Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απτόητος ο ΠΑΟ Ρουφ 2-0 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Ακόμα μία πολύτιμη νίκη για τον ΠΑΟ Ρουφ που επικράτησε 2-0 της Αγίας Παρασκευής στην έδρα του. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και εξακολουθεί να κατέχει την ενδέκατη θέση έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς έναντι 36 του δωδέκατου Θριάμβου Χαϊδαρίου. Αντίθετα, στην όγδοη υποχώρησε η Santa αριθμώντας 43 πόντους.

Παίκτης-κλειδί της σημαντικής αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Γιώργος Φιλιππίδης που σημείωσε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 51′ με πλασέ εντός περιοχής, ενώ στο 79′ αξιοποίησε με κεφαλιά την σέντρα του Βουλωμένου για το τελικό 2-0. Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας ήταν κλειστός και οι κλασσικές ευκαιρίες λίγες για τις δύο ομάδες.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Κουτσογιάννος Ν., Σαμοΐλης Δ.

Ρουφ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης, Τσιπλάκης, Μεμά, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Σπαγής (56′ Τριανταφυλλίδης), Ασλανίδης (79′ Κωτσίκος), Φιλιππίδης, Βουλωμένος, Φωτόπουλος (61′ Λαμπρινάκος).

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Τζίτζης, Τριανταφύλλου, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Κάππος, Παναγόπουλος, Τσοπανάκος (46′ Μυλωνάς), Μπαλατσούρας (62′ Σταματέας), Καρβούνης (46′ Γεωργίου), Ντιντίφας.