Connect with us

3ος Όμιλος

Αποχώρηση Πλάτη απο τη Θηβα

Published

on

Ήρθα στην ομάδα πριν ένα μήνα περίπου και διαδέχτηκα τον καλύτερο μου φίλο Γιώργο Λάμπρου και μου ήταν πολύ δύσκολο, βέβαια βρήκα μία έτοιμη ομάδα και καλοδουλεμένη σε όλα τα επίπεδα και αυτό φαινόταν και στον βαθμολογικό πίνακα και στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι να έχουν υγεία, τον βοηθό μου και γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Μπούτσικο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Καραγιάννη. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτόν τον μήνα τον Θανάση Καραμάνο, τον Μάκη Μπατσιάκο, τον Ανδρέα Ζαχαριά, τον Μιχάλη Τζούμαρη, τον Δημήτρη Μπαρακάκο, τον Παναγιώτη Βυλλιώτη, τον Θανάση Νέτικο, τον Γιώργο Θανάσου, την Μαίρη Μαυρίδη και τον Γιάννη Γαβριατόπουλο.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλο μου και Πρόεδρο Θανάση Βυλλιώτη που μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναέρθω στον ΑΟ ΘΗΒΑ και στο κάλεσμα του δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Στον ΑΟ ΘΗΒΑ έχω περάσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου αλλά είχα βρει και την καλύτερη διοίκηση που συνεργάστηκα μαζί της και φεύγω γεμάτος και υπερήφανος για αυτήν την ομάδα.

Στον ΑΟ ΘΗΒΑ με αγάπησαν αλλά και εγώ λάτρεψα τον ΑΟ ΘΗΒΑ.

Με τιμή

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply