Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποχώρηση Μουρούτη από τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία της Διάνα Ηλιούπολης και του Κωνσταντίνου Μουρούτη. Οι δύο πλευρές έκαναν μια διερευνητική κουβέντα ενόψει της νέας σεζόν, όμως αποφάσισαν τελικά να χαράξουν διαφορετικές πορείες. Ο καταρτισμένος άσος παρέλαβε το δελτίο του, ευχαρίστησε τη διοίκηση για τη συνεργασία και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Στα 23 του (γεννηθείς του 93′) είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις, καθώς προέρχεται από γεμάτες σεζόν πρωταγωνιστώντας σαν «εξάρι», «οκτάρι» και κατά ανάγκη ως στόπερ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε θετικά με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας, όμως η πτωτική πορεία του συλλόγου ωφέλησε τη Διάνα που τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο για να βοηθήσει στη παραμονή. Αποτέλεσμα; Παραμονή του συγκροτήματος από την Ηλιούπολη στην Α’ ΕΠΣΑ και συνολικά 26 εμφανίσεις (2.115′).

Όσον αφορά τη καριέρα του νεαρού μέσου, αφετηρία του ήταν οι ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έπαιξε μέχρι την Κ-20 και έπειτα πήγε στον ΑΟ Κορωπίου. Δοκίμασε τη τύχη του στην Καλλιθέα για έξι μήνες, όμως αποχώρησε για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ως δανεικός. Το περσινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα, μεταγράφηκε στην Νέα Ιωνία κι ύστερα στη Διάνα Ηλιούπολης.