Connect with us

stoplekto

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Απόλλων Άνω Λιοσίων

Published

on

Την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ανακοίνωσε ο Απόλλων Άνω Λιοσίων ,μόλις τρεις αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα  και αφού επανήλθε φέτος μετά από ένα χρόνο αποχής.

Ο ηγέτης του συλλόγου Νίκος Μπερεδήμας αναφερόμενος στους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση  δήλωσε:

« Οι λόγοι που ,μετά λύπης μας , αποχωρούμε από το πρωτάθλημα είναι συγκεκριμένοι . Καταρχήν δεν είχαμε γήπεδο να προπονηθούμε , και γυμναζόμασταν  σε ένα γηπεδάκι 5Χ5 .Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι ηλικία 15-17 και είναι μαθητές , που έχουν φροντιστήρια, αγγλικά κλπ. και δεν μπορούσαν να δώσουν το παρών. Επίσης αντιμετωπίζαμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Έχουμε φρικτά παράπονα από τον Δήμο Φυλής Άνω Λιοσίων που δεν μας παραχώρησαν ούτε ώρα στο γήπεδο Πανοράματος . Επίσης είμαστε απογοητευμένοι με τον Δήμαρχο Γαλατσίου  Γιώργο Μαρκόπουλοπου είχε υποσχεθεί γήπεδο στη θυγατρική μας ομάδα Ολυμπιακό Γαλατσίου, αλλά δεν έκανε τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε δίνοντας το βάρος στις υποδομές ώστε να επανέλθουμε του χρόνου.

Ευχαριστούμε τον κ. Τζανόπουλο και τη διοίκηση της ΕΠΣΔΑ  για όσα έκαναν για την ομάδα μας καθώς και τον Ίκαρο Νεοκτίστων για την παραχώρηση γηπέδου.»

*Κατόπιν τούτου ο αγώνας με τον Μεγαρικό δεν θα γίνει και κατακυρώνεται στην ομάδα των Μεγάρων

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply