Connect with us

4ος Όμιλος

Αποχώρησε από την ακαδημία της Προοδευτικής ο Α. Λιθόπουλος

Published

on

Την αποχώρηση του από την θέση του Υπευθύνου της Ακαδημίας της Προοδευτικής ανακοίνωσε ο Αλέκος Λιθόπουλος. Με επιστολή που μας έστειλε αναφέρει χαρακτηριστικά:

« Μετά από δυο χρόνια μιας δύσκολης αλλά και δημιουργικής προσπάθεια στο τιμόνι της Ακαδημίας , θεωρώ ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο στην ομάδα και αφήνω την Ακαδημία σε μια καλή βάση πάνω στην οποία μπορεί κανείς να στηριχθεί.

Εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε αρκετά πράγματα , θα μπορούσαμε όμως και περισσότερα.

Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας  σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια . Τη διοίκηση που μας εμπιστεύτηκε , τους συνεργάτες μου και φίλους προπονητές Αντώνη Καλαμάκη, , Αντώνη Θεολόγου, Άγγελο Χόρτσα, Μιχάλη Χατζηαθανασίου, Βασίλη Σπέρτο , Σωτήρη Τσαγκαβέλη, Σταμούλη Σταμάτη, Παναγιώτη Αθανασόπουλο την Βάσω Καλαμάκη ( γραμματεία – επικοινωνία ), τους γιατρούς Γεράκη Δημήτρη, Κρεατά Κελάνθη, Ζαχαράτου Μυρτώ  , μα πάνω από όλους τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα βλαστάρια τους,

Επίσης τις  Δημοτικές Αρχές Κορυδαλλού και Νίκαιας( όποτε χρειαστήκαμε κάτι , ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν , καθώς και την ΕΠΣ Πειραιά και τους ανθρώπους της .

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειες τους και στην ομάδα μας να μην κατεβεί από το τρένο της ανόδου προς τις μεγάλες κατηγορίες . Καλή συνέχεια σε όλους.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply