Connect with us

4ος Όμιλος

Αποχωρεί από τον Ηλυσιακό ο Στρίγγας

Published

on

Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στον Ηλυσιακό παρουσιάζοντας θετικά δείγμα γραφής, παρ’ όλα αυτά τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην ιστορική ομάδα από του Ζωγράφου. Η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Στρίγγα ο οποιος θα αποχωρήσει από το σύλλογο του κέντρου. Ο επιτυχημένος πλάγιος χαφ εξτρεμ είναι έτοιμος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες του και ήδη αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί γα την απόκτηση του. Πραγματοποίησε μία ικανοποιητικότατη θετική σεζόν πρωταγωνιστώντας και σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ σε ένα από τα κρισιμότερα φετινά ματς με Ερμή Ζωνιανών 15/05 που εξασφάλισε και καθάρισε την υπόθεση «παραμονής» του Ηλυσιακού στην κατηγορία του.
Ο Γιώργος Στρίγγας ξεκίνησε από τον Πύργο Ηλείας όπου το 2013-2014 ανακηρύχθηκε με την ομάδα του πρωταθλητές του νομού. Στη συνέχεια δύο σεζόν παρέμεινε στον Ηλυσιακό όπου πραγματοποίησε και κατέδειξε μεγάλο αγωνιστικό πάθος, τεχνική κατάρτιση αλλά και ένα ήθος σπάνιο.
Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Ηλυσιακού μας δήλωσε: « ο Ηλυσιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος και είναι ένα μεγάλο «σχολείο» για παίχτες από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχοντας δύο χρόνια στις προσπάθειές της ομάδας, γέμισα εμπειρίες που θεωρώ πως θα μου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την επιτροπή ποδοσφαίρου, τον Τεχνικό Διευθυντή και ιδιαιτέρως τον γυμναστή μου Κο Πίδουλα που ήταν πάντα παρόν και δίπλα από κάθε παίχτη με τις πολύτιμες συμβουλές του.
Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν που συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου»