Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποχωρήσεις και ανανεώσεις σε Χαϊδάρι

Published

on

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Ασπρογέρακα, οι εξελίξεις στο Χαϊδάρι ήταν ραγδαίες με αποχωρήσεις και ανανεώσεις παιχτών, που φέρνουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας.

Παρελθόν λοιπόν από την ομάδα αποτελεί ο Σουμελίδης (σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίχτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανερυθραϊκό), ο Πανούσης που μάλλον καταλήγει στον Αγ. Ιερόθεο, ο Παπούλιας που μένει ελεύθερος και ο Μαχαίρας που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω ορίου ηλικίας. Η διοίκηση της ομάδας τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Ο Ρούπι, όλα δείχνουν ότι απόψε τελικά θα υπογράψει με τον Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Football League. Κάποιες διαφωνίες ανάμεσα στους δυο συλλόγους σχετικά με το ύψος των ανταλλαγμάτων και το ποσοστό μεταπώλησης συμφωνήθηκαν και η μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη.

Στον Τσούκη  η διοίκηση έκανε υπέρβαση και του πρότεινε να ανανεώσει στην ομάδα με το ίδιο ποσό που εισέπραξε την περασμένη χρονιά. Δυστυχώς ο Τσούκης ζήτησε αύξηση, κάτι στο οποίο ο σύλλογος δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί και ο παίχτης θα αποδεσμευθεί από το σύλλογο.

Τέλος, αλλαγή υπήρχε στα δεδομένα σχετικά με τον Ταράτσα. Ο έμπειρος σέντερ μπακ, που έκανε μια πάρα πολύ καλή χρονιά με το σύλλογο, συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Καραβίτη και όλα δείχνουν ότι θα ανανεώσει τη συμφωνία του με τους «κυανέρυθρους».

Η ομάδα ψάχνει ακόμα για δυο μεταγραφές, εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα έχει καταλήξει στις επιλογές της.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply