Connect with us

stoplekto

Αποχαιρέτησε τον Καραβά ο Ρηγούτσος που επιστρέφει στον ΑΟ Σύρο

Published

on

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΟ Καραβά ο Ευγένιος Ρηγούτσος μετά από πέντε χρόνια . Ο 23χρονος επιθετικός επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του  και στον ΑΟ Σύρου, όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Από το γραφείο τύπου του ΑΟ Καραβά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Είναι στιγμές που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σου θυμίζει τις ανθρώπινες αξίες και τους λόγους που σε ελκύει να ασχοληθείς μαζί του.
Πριν απο πέντε χρόνια έμελλε να σημάνει η στιγμή της αναγέννησης του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ μέσα απο τις στάχτες του.Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν άνθρωποι γύρω απο την ομάδα αλλά και ποδοσφαιριστές που θα έβαζαν την δική τους σφραγίδα στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του συλλόγου. Παίχτες ηγέτες με φυσιογνωμία και νοοτροπία νικητή. Αυτός ο παίχτης για όλη την οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ από την πρώτη στιγμή ήταν ο Ευγένιος Ρηγούτσος.
Στο πρόσωπο του όλοι όσοι είμαστε από την αρχή κοντά στην ομάδα είδαμε το πάθος, την δύναμη αλλά και την δίψα για διάκριση σε μία εποχή που όλα γύρω μας έδειχναν δύσκολα και ακατόρθωτα.
Ο Ρηγούτσος από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο όραμα μας και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να εκπληρωθούν πολλά από τα όνειρα μας και είναι η τρανταχτή απόδειξη οτι με δουλειά, πίστη και θέληση μπορείς να καταφέρεις πολλά.
Τι άλλο πιο όμορφο θα μπορούσε να σκεφτεί ένα παιδί 18 χρονών πριν πέντε χρόνια ξεκινώντας να σπουδάσει στην Αθήνα μόνος μακριά από την οικογένεια του κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπάει, από το ότι όταν ξεκινούσε σε ένα σωματείο έτοιμο να παραδώσει την σφραγίδα του το 2013 να επιστρέφει στην γενέτειρα του στην Σύρο πλέον ως Κυπελλούχος Πειραιά, με 2 συνεχείς ανόδους,81 γκόλ στο ενεργητικό του και 9789 λεπτά συνεχής παρουσίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο Ευγένης ήταν και θα είναι για εμάς σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας και η πόρτα του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.
Το εάν ο Ευγένης θα καταφέρει να εκπληρώσει και άλλα ποδοσφαιρικά όνειρα πλέον στο φιλικό και αγαπημένο σωματείο του ΑΟΣ ΣΥΡΟΥ θα είναι ευχή όλων μας.
Η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ σου εύχεται υγεία,ευτυχία και να μην ξεχάσεις ποτέ οτι στις γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς έχεις φίλους-αδέρφια και ανθρώπους που δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ!

Εις το επανιδείν Ευγένη και μην ξεχάσεις ποτέ οτι για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει πρώτα να πάρεις φόρα από τον πάτο της κόλασης και εμείς το ζήσαμε μαζί!!!»