Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ   επέβαλλε χρηματική ποινή 70€ στο σωματείο ΑΕ Νίκαια  για παραπτώματα  στον αγώνα με την Αμφιάλη .

Παραπέμπει  τον παρατηρητή αγώνων Π. Αντωνίου  στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Επιτροπής Παρατηρητών για παραπτώματα μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕ Νίκαια – Αμφιάλη (εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά).

Επιβάλλει  χρηματική ποινή 50€ στο σωματείο  Δάφνη Ταμπουρίων   για παραπτώματα (μεμονωμένο επεισόδιο , ρίψη αντικειμένων )  στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Περάματος .

4.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Μουσελή  Μ.  προέδρου του σωματείου ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ αναφορικά με δυσμενείς κρίσεις και την απειλητική συμπεριφορά κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής και της Ε.Π.Σ. Πειραιά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της 17-18.11.2016 και παρότι  αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε, τον καλεί εντός επτά (7) ημερών να ανακαλέσει και να προσκομίσει τα αποδεικτικά του δημοσιεύματος ανάκλησης.

Στην περίπτωση που δεν πράξει τα προαναφερόμενα θα του  επιβληθεί χρηματική ποινή 200€  (άρθρο 25 παρ. 8 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)