Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ

Published

on

ποινές αξιωματούχων

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ καθώς  και το έγγραφο  του με αρ. πρωτ. Ε.Π.Σ.Π. 696 της 12.4.2018 , αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «EΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββάτο  14.2018 στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ» της 31.3.2018, αφού  με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 696/12.4.2018  έγγραφο του  δήλωσε ότι δεν προτίθεται συμμετάσχει στον  συγκεκριμένο  αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  που είχε ορισθεί για το Σαββάτο 14.4.2018  στο γήπεδο  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ » (άρθρο 17 παρ. 2 & 21 παρ. 3. του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα «ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ» του  Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  υπέρ του σωματείου ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου Α.Ε.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο Α.Ε.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ  , αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Α.Ε.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ , καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ που έγινε στο γήπεδο «ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ» στις 1.4.2018  – άναμμα καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€  (άρθρο 15  παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλούνται σε έγγραφη απολογία τα σωματεία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ στις 14.4.2018) και ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ στις 15.4.2018).

*Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν  στη γραμματεία της Ένωσης έως και 3 ημέρες από την ενημέρωση των εκπροσώπων των σωματείων.