Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Δελτίο Τύπου

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 01.10.2017 στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ αποφασίζει τα εξής:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ» της 01.10.2017 αφού η ομάδα του δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2017-2018 (άρθρο 21 παρ. 3.Ια,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά υπέρ του σωματείου ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ , αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

  1. Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ- Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Δευτέρα 2.10.2017 στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ αποφασίζει τα εξής:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της 2.10.2017 «Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ- Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ» αφού δεν παρουσιάσθηκε η ομάδα του στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ την ώρα του αγώνα (άρθρο 21 παρ. 3.Ια,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά υπέρ του σωματείου Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ. (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ , αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

Το σωματείο Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, επιβαρύνεται με τα έξοδα διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα.

Το σωματείο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ θεωρείται ότι αποχώρησε με την θέληση του, από την στιγμή που δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς συνολικά αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία( άρθρο27 παρ. 4 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων)

Κλήση σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται σε γραπτή απολογία ο κ. Σωκράτης Πτερνέας, πρόεδρος του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ αναφορικά με σειρά δημοσιευμάτων με δυσφημιστικό, συκοφαντικό περιεχόμενο στον αθλητικό τύπο και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της Ένωσης έως και 3 ημέρες μετά την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply