Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο Π. Γουσούλης!

Published

on

Τη μεγάλη απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Παναγιώτης Γουσούλης. Ο 28χρονος πρώην ακραίος μπακ υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Οκτώβρη στο Χαϊδάρι, όπου ο Χαραυγιακός ηττήθηκε 3-1 από τον τοπικό Θρίαμβο. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ικανός οπισθοφύλακας παθαίνει την ίδια ζημιά (σε διαφορετικό γόνατο) και όπως είχε γνωστοποιήσει στον κύκλο του, αλλά και στους «νερατζούρι», σε ανάλογη περίπτωση θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, όπως και τελικά έπραξε πριν από λίγο καιρό έπειτα από ώριμη σκέψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια πορεία αποφάσισε να χαράξει κι ο αδερφός του, Θέμης Γουσούλης, ο οποίος εγκατέλειψε, επίσης, την αγωνιστική δράση για να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο της προπονητικής με αφετηρία τον Πανθησειακό.

Αποχωρώντας από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Παναγιώτης θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα. Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Παίκτες, προπονητές, επιτελεία, διοικήσεις κτλ. Πέρασα τέσσερα ωραία χρόνια στον Άγιαξ Ταύρου (2008-12) κι άλλα τέσσερα στον Χαραυγιακό (2012-16). Δυστυχώς, δεν σταμάτησα το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που φανταζόμουν, όμως θεώρησα ότι αυτό είναι το καλύτερο για εμένα έπειτα από ώριμη σκέψη.»