Connect with us

slideshow

Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης..- Αθώος ο Παντέλης..

Published

on

Απέρριψε την έφεση του Γιώργου Τσακογιάννη η δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Γιώργου Τσακογιάννη για την ποινή ισόβιου αποκλεισμού από τον χώρο του ποδοσφαίρου που του είχε επιβληθεί

Με λίγα λόγια η ποινή για τον βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες μένει. Διατηρείται επίσης ο υποβιβασμός της Ηλιούπολης στην τρίτη κατηγορία όπως και το υψηλό πρόστιμο που… συνόδευε την ποινή. Στο κενό… και οι εφέσεις των Χάλκου, Νικολόπουλου. Αθώος ο Παντέλης.

 

H ανακοίνωση:

 

«Συνεκδικάζοντας τις από 4-8-2011 εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ κατά της υπ΄ αριθμόν 300/3-8-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 , με την υπ΄ αριθμόν 183/5-9-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία τις εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΟΥ και ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ. Εξαφανίζει ως προς αυτόν την εκκαλουμένη απόφαση. Απαλλάσσει αυτόν των πειθαρχικών παραπτωμάτων που του αποδόθηκαν και διατάσσει την διαβίβαση αντιγράφων που μνημονεύονται στο σκεπτικό στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply