Connect with us

stoplekto

Απομάκρυνση Λυτρίβη ζητούν οι Φίλαθλοι

Published

on

Την απομάκρυνση  του διαιτητή Λυτρίβη από την διαιτησία και όχι απλά την εξαίρεση του θα ζητήσει η διοίκηση των Φιλάθλων η οποία θα συνεδριάσει σήμερα .

Με μακροσκελέστατη επιστολή της αναφέρει μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«Η διαιτησία του Λυτρίβη  (αντικατέστησε το κ. Αλατσάκη χωρίς σχετική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Π ) επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς δε σφυρίχτηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 87 λεπτό το οποίο μόνο ο Λυτρίβης και ο βοηθός δε το είδανε.

Πως είναι δυνατόν να αντικαθιστά ένας διαιτητής ο οποίος έχει ορισθεί δια τον αγώνα ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ την ίδια ημέρα το οποίο διεξάγεται δυο ώρες μετά?. Ζητούμε την απομάκρυνση του Λυτρίβη  από τη διαιτησία, δε ζητούμε απλά εξαίρεση του από τους αγώνες μας , θεωρούμε ότι σκόπιμα επηρέασε το αποτέλεσμα διότι το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν.

Θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ με θέμα την αποχώρηση της ιστορικής ομάδος μας από το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας σαν ένδειξη διαμαρτυρίας σε περίπτωση μη τιμωρίας του εν λόγω διαιτητή.

Σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά την αποχώρηση μας από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά και μη ενασχόληση μας πλέον αποτροπιασμένοι από τέτοιες διαιτησίες.»