Connect with us

stoplekto

Αποκαλύπτεται ο Άτταλος του Ανανιάδη

Published

on

Δείγματα από το τι θα βλέπουμε στο εξής στο γήπεδο, μας φανέρωσε ο Άτταλος Νέας Περάμου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Θρασύβουλο. Τέσσερα τέρματα σε 15 λεπτά με 6 επιθετικούς κ άλλη νοοτροπία από ότι έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα της ΕΠΣΔΑ είναι το νέο μοντέλο της “φρέσκιας” ομάδας του Ανανιάδη, αν αναλογιστούμε τα 15 νέα πρόσωπα που την απαρτίζουν πλέον.

Φαίνεται ότι το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας αρχίζει να αποδίδει καρπούς . Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ο προπονητής Γιώργος Ανανιάδης, όπως έχει αποδειχθεί και  στο παρελθόν με τις προηγούμενες ομάδες του, δεν διστάζει να αναπτύξει σχηματισμούς με 6 επιθετικούς κ ασταμάτητο πρεσάρισμα σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Τι και αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας (φέρει καθαρή ευθύνη σε 2 γκολ) κ οι πλάγιοι αμυντικοί, τι κ αν προηγήθηκαν οι αντίπαλοι με 3 τέρματα οι ποδοσφαιριστές του Άτταλου έδειξαν ότι η στόφα του πρωταθλητή έχει διάρκεια με ανεξάντλητες προοπτικές εξέλιξης του παιχνιδιού.

Πότε 4-3-3, πότε 3-4-3 κ πότε 3-3-4 είναι τα διλήμματα του κ. Ανανιαδη αφού διαθέτει τόσους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές του. Παίκτες που εναλλάσσονται σε ρόλους μέσα στο γήπεδο ανάλογα με την κατάσταση του αγώνα κάτω από την καθοδήγηση του ίδιου. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο την Κυριακή  και ένα ματς που για τους   φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην Νέα Πέραμο δεν “γύρναγε” με τίποτα και ποτέ….ποδοσφαιριστές και προπονητής κατάφεραν να το κάνουν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply