Connect with us

8ος Όμιλος

Αποθεώνει Αιγάλεω και Παλτόγλου ο Ηρόδοτος για τη φιλοξενία

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος ευχαρίστησε τα πρόσωπα από τη διοίκηση του Αιγάλεω που συνέβαλαν ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας τους να παρακολουθήσουν όπως χρειάζονταν την αναμέτρηση. Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Άρη Παλτόγλου τον πρόεδρο του Σίτι που δεν επέτρεψε να δοθεί από τους φίλαθλους της ομάδας το αντίτιμο για το εισιτήριο του αγώνα.
Αναλυτικά, το κείμενο:
“Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΟ Αιγάλεω, κ. Άρη Παλτόγλου και ιδιαίτερα τους κ. Παναγιώτη Μανδραφλή, κ. Μηνά Αρχοντάκη, κ. Βασίλη Μέρτογλου και το ΔΣ του Αιγάλεω ΑΟ για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και στους πενήντα περίπου φίλους του Ηροδότου που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρευρεθούν κοντά στην ομάδα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι φίλοι του Ηροδότου με εισήγηση του προέδρου κ. Άρη Παλτόγλου και του ΔΣ δεν πλήρωσαν εισιτήρια.
Στο δεύτερο γύρο, στην έδρα μας, θα ανταποδώσουμε στο έπακρο την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.