Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Απέκλεισε την Ηλιούπολη ο Ιάσονας

Published

on

Σπουδαία πρόκριση για τον Ιάσονα Ιλίου κόντρα στην Ηλιούπολη στο γήπεδο ‘Χρήστος Παυλίδης’ του Ταύρου. Οι ‘κυανόλευκοι’ παίζοντας έξυπνα επικράτησαν 1-0 και σημείωσαν την πρώτη επιτυχία της σεζόν μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Ρώιμπας στο 30′ με γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Καράμπελα. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανέρυθροι’ εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές, προσπάθησαν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το συγκρότημα του Γιώργου Καλύβα πήρε την πρόκριση και παράλληλα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κολλιάκος, Κορωνιός.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Χρανιώτης, Ξηροκώστας, Ζιάι, Χουχουλής, Μπούρσαλης (46′ λ.τρ. Λαμάι), Μελετιάδης, Μιχάλης (73′ Γεμιστός), Παναγιωτόπουλος (80′ Ορφανός), Ντα Κόστα, Παπαχρήστου, Μπουργάνης.

Ιάσων (Γιώργος Καλύβας): Μητρούσης, Ρώιμπας, Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Β., Αγγελόπουλος, Κοντούλης (55′ Καριατλής), Κωνσταντόπουλος Ι., Δουληγέρης (60′ Μανδαμαδιώτης), Σωτηρόπουλος (68′ Κολίτσι), Ξενάκης.

Photo: Sportifico.gr