Connect with us

4ος Όμιλος

Απάντηση Daltons στους Rangers

Published

on

Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού.

Πρώτα απ´ όλα ξεκαθαρίζουμε ότι σεβόμαστε και τιμούμε τους “καθαρούς” φιλάθλους και οπαδούς του Ιωνικού, οι οποίοι αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία, την ιστορική ομάδα του Ιωνικού, την περήφανη συνοικία της Νίκαιας με έντονο το κρητικό στοιχείο και με στενούς δεσμούς με την Κρήτη.

Όσον αφορά την “επίθεση” προς τον Πρόεδρο της ομάδας μας δεν μας αφορά. Θα περιοριστούμε στην επισήμανση ότι, παρά το όποια λάθη του, τα οποία άλλωστε και ο ίδιος έχει παραδεχτεί, γενικά τον στηρίζουμε και τον πιστεύουμε.

Αναφορικά με την άρνηση της διοίκησης του Εργοτέλη να διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς του Ιωνικού, βάσει της πληροφόρησης που έχουμε, δεν υπάρχει ακόμα τίποτα επίσημο ή τελεσίδικο. Όντως σε πρώτη φάση η διοίκηση της ομάδας μας, μετά από συζητήσεις με τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, φαινόταν αντίθετη στο να διαθέσει εισιτήρια για λόγους ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και δημόσιας τάξης στην πόλη του Ηρακλείου, κάτι που φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη και την αστυνομία, η οποία πιθανότατα θα απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών του Ιωνικού. Αν όμως τελικά η αστυνομία την επιτρέψει, τότε η διοίκηση του Εργοτέλη θα διαθέσει εισιτήρια στον Ιωνικό σε συγκεκριμένη θύρα. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε την τελική απόφαση της αστυνομίας. Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα συμβεί τελικά, εμείς ως οργανωμένοι οπαδοί ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε υπέρ της μετακίνησης των οπαδών όλων των ομάδων σε όλα τα γήπεδα.

Από εκεί και πέρα, αποδοκιμάζουμε την γεμάτη αιχμές, προσβολές, ψεύδη και απειλές ανακοίνωση των οπαδών του Ιωνικού, η οποία είναι σε συνέχεια μιας άλλης πρόσφατης παρόμοιας ανακοίνωσης τους. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί, ή για να είμαστε δίκαιοι μερίδα εξ’ αυτών, είναι οι τελευταίοι που μπορούν να επικαλούνται την οπαδική αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια καθώς και τη φιλοξενία. Την “αλληλεγγύη”, “αξιοπρέπεια”, “φιλοξενία” και τη εν γένει συμπεριφορά τους την έχουν βιώσει για τα καλά πολλές ομάδες εντός κι εκτός Νίκαιας…

Ας μην ανησυχούν για τη φιλοξενία οι οπαδοί του Ιωνικού. Το Παγκρήτιο δεν έχει στενά αποδυτήρια ούτε σκοτεινές φυσούνες… Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε την ερχόμενη Κυριακή την ομάδα της Νίκαιας, με ή χωρίς οπαδούς, όπως προστάζει η κρητική φιλοξενία και λεβεντιά. Να γίνει ένας καλός και καθαρός αγώνας κι ας κερδίσει ο καλύτερος!

Καλή αντάμωση!

Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club